O nama

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde.

Želimo da pratimo i uspostavljamo najnovije trendove u našoj oblasti u ovom delu Evrope.

Gigant plus

Naši kupci su pre svega, zanatske radnje i industrijska preduzeća koji u svom svakodnevnom poslu koriste GIGANT PLUS proizvode najrazličitijih namena. Sarađujemo i sa trgovinskim radnjama koje distibuiraju naše proizvode. Naša ponuda obuhvata proizvode od gume u auto industriji, obućarstvu, svakodnevnih potrebština od gume u domovima i radionicama...

Na domaćem tržištu postojimo 20 godina i za to vreme smo proširili ponudu na preko 300 proizvoda. Naše poslovanje se razvilo u veliki broj gradova u Srbiji i okolnim državama: Makedoniji, Crnoj gori, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini. Cilj nam je da proširimo naše poslovanje i izgradimo distribucijsku mrežu u ovom delu evrope.

Oblasti

Obućarstvo

100%

Prskalice

100%

Poljoprivreda

100%

Automobili

95%

Kamioni

98%

Razno

70%

Ostalo

55%

Usluge

79%

O nama


Samostalna radnja GIGANT PLUS-PIROT bavi se proizvodnjom delova od gume i veze gume metal. Proizvodni asortiman sadrži širok spektar proizvoda na bazi gume različitih karakteristika

Kao što su tvrdoća, boja, mehanička svojstva i druge karakteristike. U mogućnosti smo da proizvedemo delove različitih oblika po zahtevu kupaca.


Uspešnim poslovanjem i kvalitetom od 2005 godine svoje proizvode počeli smo da plasiramo na Evropsko tržište. Svoje proizvode prodajemo na teritoriji Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bugarske, Švajcarske, Kosovo i Metohija i Egipat.

Proizvodnju gumenih delova i veze guma metal iz našeg asortimana grupisali smo u 8 kategorija. Možete pogledati na kartici ispod.

Oblasti

Obućarska industrija

Prskalice, leđne kante i sistemi za naduvavanje

Kultivatori i traktori

Zakačka auspuha

Kamionski program

Razna gumo-tehnička roba

Ostale gume i proizvodi od gume(gumena smeša)

Pružanje usluga